الغامــض الحائـــر
عدد الرسائل : 66 العمر : 34 اعلام الدول : تاريخ التسجيل : 26/08/2008
| موضوع: (الحواوشى المصرى) السبت أغسطس 30, 2008 3:50 pm | |
| المقادير:
- نصف كيلو لحم مفروم نسبة الدهن بة 20% - عدد 2 بصلة مقطعة ناعم - بقدونس مفرى - فلفل رومي أخضر - بهارات ملح وفلفل اسمر
- زيت ذرة - خبز حووشى (خبز غير كامل النضج )
الطريقة:
- توضع نصف كمية البصل على النار مع اضافة كمية زيت مناسبة الى ان يصفر لونها - ترفع من على النار ثم توضع فى وعاء و يضاف اليها اللحم المفروم و باقى البصل و البهارات و البقدونس و الفلفل و الملح والفلفل الأخضر و يقلب جيدا - يوضع مقدار من الخليط السابق فى رغيف من الخبز البلدى الاسمر ويفرد بة - يمسح الوجه بقليل من الزيت ويلف فى ورق قصدير ويوضع فى الفرن الى تمام النضج مع ملاحظة تقليبة على الوجهيين والف صحتين.
| |
|
FoKaK::HiTMaN::MeNe
عدد الرسائل : 633 تاريخ التسجيل : 26/08/2008
| موضوع: HiTMaN الأحد أغسطس 31, 2008 10:26 am | |
| مشكووووووووووووووووووووووووووووووووووووور | |
|
*soseta*
عدد الرسائل : 63 العمر : 32 تاريخ التسجيل : 28/08/2008
| موضوع: رد: (الحواوشى المصرى) الأحد أغسطس 31, 2008 11:54 pm | |
| ميرسي عل الوصفات وتسلم ايديك | |
|
اسف على الازعاج
عدد الرسائل : 422 العمر : 34 تاريخ التسجيل : 31/08/2008
| موضوع: رد: (الحواوشى المصرى) الإثنين سبتمبر 08, 2008 5:21 pm | |
| شكراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا جدا جدا | |
|
MaStoOl
عدد الرسائل : 972 العمر : 36 اعلام الدول : تاريخ التسجيل : 26/08/2008
| |